Έχοντας το φουρνάκι ρομπότ «SUPER STAR ROBOT 7*» μπορείτε αμέσως να αποκτήσετε εμπειρία σε καταπληκτικά μαγειρέματα. Το μόνο που εσείς έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρόνο και την θερμοκρασία μαγειρέματος, να βάλετε κέφι, μεράκι και φαντασία και τα υπόλοιπα θα τα κάνει το ROBOT για εσάς ή και χωρίς εσάς.

Μαγειρεύει, τηγανίζει με σταγόνες λαδιού, ψήνει και ροδίζει, ψήνει κέικ, πίτες και ψωμί, αντικαθιστά τον παραδοσιακός σας φούρνο, βράζει αυγά, ζεσταίνει φαγητά, ξεπαγώνει καταψυγμένες τροφές.

Το ρομπότ μαγειρεύει με τουρμπίνα ζεστού αέρα, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από το κρέας, το μαγειρεύει αφαιρεί τα ζωικά λίπη που ανεβάζουν την χοληστερίνη, διατηρώντας το κρέας ζουμερό, ενώ παράλληλα κρατάει όλες τις βιταμίνες της τροφής. Έχει καλύτερη ποιότητα αποτελεσμάτων από το παραδοσιακό σας φούρνο γιατί λόγω του μικρού μεγέθους του σωστού σχεδιασμού και την ταχύτητα του ψησίματος ετοιμάζει το φαγητό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και με περισσότερο από 60% οικονομία στο ρεύμα. Έτσι έχετε για παράδειγμα, ένα ροδοψημένο, μαλακό και χωρίς βλαβερά λίπη κοτόπουλο για την οικογένεια σας στο 1/3 του χρόνου από τον παραδοσιακό σας φούρνο.

Μπορείτε να τηγανίσετε με το ρομπότ χρησιμοποιώντας ελάχιστο ή καθόλου λάδι. Τέρμα τα οξέα που αναπτύσσονται στο λάδι από τις υψηλές θερμοκρασίες του τηγανίσματος με το τηγάνι.

Μπορείτε ακόμα να μαγειρέψετε διαφορετικού είδους φαγητά ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τις σχάρες χωρίς να ανακατώνονται οι μυρωδιές και οι διαφορετικές γεύσεις του ενός φαγητού με το άλλο. Έτσι μπορείτε να καλύψετε τις διαφορετικές προτιμήσεις των ατόμων της οικογενείας σας.

Ακόμα και αν έχετε ξεχάσει την τροφή σας στην κατάψυξη, με το ρομπότ μπορείτε είτε να μαγειρέψετε απευθείας από την κατάψυξη είτε να ξεπαγώσετε και να ξαναζεστάνετε το φαγητό σας.

Μπορείτε ακόμη αφού έχετε βάλει το φαγητό σας στο ρομπότ ρυθμίζοντας την θερμοκρασία και τον χρόνο να φύγετε από το σπίτι σας χωρίς να έχετε φόβο ότι θα κάψετε το φαγητό σας ή θα υποστείτε μεγαλύτερες ζημιές, διότι το ρομπότ είναι αυτόματο. Μόλις τελειώσει ο χρόνος που έχετε ορίσει θα σταματήσει αμέσως να λειτουργεί. Το φαγητό σας θα είναι έτοιμο και θα παραμείνει ζεστό για πολλή ώρα ακόμη.

Το ρομπότ είναι αυτοκαθαριζόμενο. Απλά σκουπίζεις την εσωτερική επιφάνεια του σκεπάσματος μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα. Εάν είναι απαραίτητο προσθέτεις λίγο νερό και απορρυπαντικό στον κάδο, σκεπάζεις και βάζεις σε λειτουργία τον θερμοστάτη στην ένδειξη WASH για λίγα λεπτά. Αυτό είναι όλο!

Το φουρνάκι ρομπότ αντικαθιστά περισσότερες από 8 ηλεκτρικές συσκευές.

Το SUPER STAR ROBOT είναι φορητό, δεν καπνίζει, δεν μυρίζει, δεν λερώνει, γι’ αυτό και μπορείτε να το έχετε και να το χρησιμοποιείτε παντού, στο σπίτι, στο γραφείο, στην εξοχή στο κάμπινγκ στο σκάφος.

Το αυθεντικό SUPER STAR ROBOT διακρίνεται και ξεχωρίζει α) για την κατασκευή του, γιατί όλα τα εσωτερικά μεταλλικά του εξαρτήματα είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, β) για την ασφαλή του χρήση, γιατί διαθέτει ασφάλεια για υπερθέρμανση.

Με την αγορά του «SUPER STAR ROBOT 7*******» έχετε 3 χρόνια γραπτή εγγύηση, σέρβις και ανταλλακτικά. 

Στην συσκευασία του «SUPER STAR ROBOT 7*» special έκδοση, περιλαμβάνονται η κεφαλή με μεταλλική χειρολαβή, κάδος, μεταλλική βάση, ένα σετ ανοξείδωτες σχάρες(χαμηλή,μεσαία,υψηλή),μεγενθυντική στεφάνη, ένα ταψάκι ατμού, μια λαβίδα, βιβλίο οδηγιών χρήσεως και συνταγών.

Μαζί με όλα αυτά η εταιρία μας SALES INTERNATIONAL σας κάνει δώρο μια τσιμπίδα και ένα ανοξείδωτο ταψί διαμέτρου 26cm ή 28cm.

 

 

Φουρνάκι Ρομπότ «SUPER STAR ROBOT 7*» Special

  • Product Code: 0100001
  • Availability: In Stock
  • 278.00€
  • 175.00€