Τα μαγειρικά σκεύη πέτρας « ROCCIOSA PRO STEEL » είναι μια σειρά , η οποία σχεδιάστηκε από τον  κορυφαίο designer Claudio Bellini και κατασκευάστηκε στην Ιταλία με την υψηλή τεχνολογίας της εταιρίας Barazzoni.

Κατασκευάζονται από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 οικολογικό,πιστοποιημένο, ιδανικό για μαγειρικά σκεύη. Το εσωτερικό τους έχει 6 στρώσεις "πέτρας", πιο ενισχυμένη, τεχνολογίας MARMOTECH plus , οικολογικό και απαλλαγμένο από επιβλαβείς χημικές ουσίες (PFOA FREE).

Τα σκεύη αυτά έχουν κορυφαία υγιεινή αντικολλητική επιφάνεια η οποία μας επιτρέπει να μαγειρέψουμε με ή χωρίς καθόλου λιπαρά. Έχουν ακραία ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και στα θερμικά σοκ (απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας), στις γρατσουνιές και στα γδαρσίματα, στην διάβρωση από απορρυπαντικά και άλλες χημικές ουσίες.

Είναι κατασκευασμένα με νέας τεχνολογίας θερμοσυσσωρευτή πυθμένα που ζεσταίνεται 65% πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να έχουμε και 37% οικονομία στην ενέργεια και γρήγορο μαγείρεμα.

Διαθέτουν λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10  η οποία έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απομονώνει την θερμότητα και να διασφαλίζει σταθερό κράτημα.

Τα μαγειρικά σκεύη της σειράς «ROCCIOSA PRO STEEL» είναι κατάλληλα για επαγγελματική χρήση, για όλες τις εστίες ακόμη και για επαγωγικές.

Χρησιμοποιώντας τα μαγειρικά σκεύη «ROCCIOSA PRO STEEL» της Barazzoni θα ανακαλύψετε την γεύση του παραδοσιακού μαγειρέματος στην πέτρα. Συνοδεύονται από 5χρόνια εγγύηση.

Τα μεγέθη της σειράς «ROCCIOSA PRO STEEL» που είναι διαθέσιμα στην εταιρία μας αποκλειστικά είναι:

1.Τηγάνι 20cm με ή χωρίς καπάκι 

2.Τηγάνι 24cm με ή χωρίς καπάκι

3.Τηγάνι 28cm με ή χωρίς καπάκι

4.Τηγάνι 32cm με ή χωρίς καπάκι

5. Σκεύος WOK με ή χωρίς καπάκι 28cm

6. Κατσαρόλα μεσαία 20cm με καπάκι.

7. Πλακερό - Σαγανάκι 28cm με καπάκι.

eΜαγειρικά Σκεύη Πέτρας Σειρά "ROCCIOSA PRO STEEL"-Κατσαρόλα 20cm με καπάκι

  • Brand: BARAZZONI
  • Product Code: 0303067
  • Availability: 2-3 Days
  • 78.00€
  • 54.00€