Οι νέες σειρές ​σκευών πέτρας GRAN SASSO PLUS” & “GRAN SASSO FACILE PLUS επιτρέπουν ένα υγιεινό και φυσικό στυλ μαγειρικής που φέρνει πίσω τη γεύση των παραδοσιακών εδεσμάτων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς σκευών GRAN SASSO PLUS ” είναι η πιο ενισχυμένη επίστρωση πέτρας Marmotech® Plus τεχνολογία που πρώτη η εταιρία Barazzoni εισήγαγε στην ιταλική αγορά δημιουργώντας κορυφαίες σειρές προϊόντων.

Σε αυτή τη σειρά, τόσο στο εσωτερικό των σκευών όσο και στο εξωτερικό υπάρχει επικάλυψη πέτρας. Η εσωτερική επιφάνεια των σκευών GRAN SASSO PLUS”  έχει 6 στρώσεις επικάλυψης Marmotech® Plus οι οποίες την καθιστούν πιο αντικολλητική και ακόμη πιο σκληρή εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η τεχνολογία Marmotech® Plus  εφαρμόζεται και στην εξωτερική επιφάνεια των σκευών για μεγαλύτερη οικονομία ενέργειας και καλύτερη απόδοση στο μαγείρεμα. Τα σκεύη διαθέτουν εργονομική λαβή από βακελίτη η οποία προσφέρει άνετο και ασφαλές πιάσιμο.

Όπως όλες οι σειρές της Barazzoni έτσι και η σειρά GRAN SASSO PLUS”   αποτελείται από σκεύη οικολογικά, απαλλαγμένα από όλες τις βλαβερές ουσίες(PFOA-CADMIUM-LEAD FREE) που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον οργανισμό μας.

Η σχεδίαση των σκευών από τον Claudio Bellini και η τεχνολογία της Barazzoni καθιστά τα σκεύη ευχάριστα τόσο στα μάτια όσο και στην αφή και φέρνει πίσω στην κουζίνα μας την υπέροχη αίσθηση της μαγειρικής στην πέτρα, η οποία επιτρέπει την παρασκευή τροφίμων χωρίς λιπαρά.

Τα μεγέθη της σειράς "GRAN SASSO PLUS" που είναι διαθέσιμα στην εταιρία μας είναι:

1. Τηγάνι 20cm με ή χωρίς καπάκι 

2.Τηγάνι 24cm με ή χωρίς καπάκι

3.Τηγάνι 28cm με ή χωρίς καπάκι

4.Τηγάνι 32cm με ή χωρίς καπάκι

5.Τηγάνι WOK με ή χωρίς καπάκι 28cm

6. Γκριλιέρα

7. Κατσαρόλα μεσαία 16cm με ή χωρίς καπάκι.

8. Κατσαρόλα μεσαία 24cm με ή χωρίς καπάκι.

9. Σαγανάκι 24cm με ή χωρίς καπάκι.

10. Σαγανάκι 28cm με ή χωρίς καπάκι.

eΜαγειρικά Σκεύη Πέτρας Σειρά " GRAN SASSO PLUS"

  • Brand: BARAZZONI
  • Product Code: 0303130
  • Availability: In Stock
  • 0.00€