Οι νέες σειρές ​σκευών πέτρας GRAN SASSO PLUS” & “GRAN SASSO FACILE PLUS επιτρέπουν ένα υγιεινό και φυσικό στυλ μαγειρικής που φέρνει πίσω τη γεύση των παραδοσιακών εδεσμάτων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά των σειρών είναι η πιο ενισχυμένη επίστρωση πέτρας Marmotech® Plus τεχνολογία που πρώτη η εταιρία Barazzoni εισήγαγε στην ιταλική αγορά δημιουργώντας κορυφαίες σειρές προϊόντων.

Σε αυτές τις σειρές, τόσο στο εσωτερικό των σκευών όσο και στο εξωτερικό υπάρχει επικάλυψη πέτρας. Η εσωτερική επιφάνεια των σκευών έχει 6 στρώσεις επικάλυψης Marmotech® Plus οι οποίες την καθιστούν πιο αντικολλητική και ακόμη πιο σκληρή εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η τεχνολογία Marmotech® Plus  εφαρμόζεται και στην εξωτερική επιφάνεια των σκευών για μεγαλύτερη οικονομία ενέργειας και καλύτερη απόδοση στο μαγείρεμα. Τα σκεύη διαθέτουν εργονομική λαβή από βακελίτη η οποία προσφέρει άνετο και ασφαλές πιάσιμο.Επιπλέον στην σειρά “GRAN SASSO FACILE PLUS”  η  εταιρία Barazzoni καινοτομεί ξανά φτιάχνοντας τις λαβές των σκευών αποσπώμενες με αποτέλεσμα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα σκεύη για μαγειρέματα στο φούρνο(έως 2300C) καθώς και να αποθηκεύονται πιο εύκολα.

Όπως όλες οι σειρές της Barazzoni έτσι και οι σειρές GRAN SASSO PLUS” & “GRAN SASSO FACILE PLUS   αποτελούνται από σκεύη οικολογικά, απαλλαγμένα από όλες τις βλαβερές ουσίες(PFOA-CADMIUM-LEAD FREE) που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στον οργανισμό μας.

Η σχεδίαση των σκευών από τον Claudio Bellini και η τεχνολογία της Barazzoni καθιστά τα σκεύη ευχάριστα τόσο στα μάτια όσο και στην αφή και φέρνει πίσω στην κουζίνα μας την υπέροχη αίσθηση της μαγειρικής στην πέτρα, η οποία επιτρέπει την παρασκευή τροφίμων χωρίς λιπαρά.

Τα μεγέθη της σειράς "GRAN SASSO FACILE PLUS " που είναι διαθέσιμα στην εταιρία μας είναι:

1.Τηγάνι 20cm με ή χωρίς καπάκι

2.Τηγάνι 24cm με ή χωρίς καπάκι

3.Τηγάνι 28cm με ή χωρίς καπάκι

4.Τηγάνι WOK  28cm με ή χωρίς καπάκι 

5. Γκριλιέρα

eΜαγειρικά Σκεύη Πέτρας Σειρά " GRAN SASSO FACILE PLUS"

  • Brand: BARAZZONI
  • Product Code: 0303149
  • Availability: In Stock
  • 0.00€