Τα μαγειρικά σκεύη της σειρά «LE COTTURE SPECIALI »  κατασκευάζονται στην Ιταλία με τον  εξαιρετικό σχεδιασμό και την υψηλή τεχνολογία της εταιρίας Barazzoni για απαιτητικούς χρήστες, επαγγελματίες και μη.

Η σειρά αυτή παράγεται με την μέθοδο χυτοπρεσσαριστού μετάλλου, αναμφίβολα μια πιο δαπανηρή μέθοδος παραγωγής, η οποία απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο επεξεργασίας αλλά έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ενός προϊόντος ανώτερης ποιότητας. Η διανομή του αλουμινίου μέσα σε διαφορετικά τμήματα ενός ενιαίου καλουπιού μας δίνει ένα σκεύος με διαφορετικά πάχη. Έτσι επιτυγχάνουμε την κατασκευή παχύτερου πυθμένα ο οποίος εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και βέλτιστη απόδοση σε χρόνους και ποιότητα μαγειρέματος.

Η εσωτερική, κορυφαία, υγιεινή αντικολλητική επιφάνεια των σκευών της σειράς «LE COTTURE SPECIALI » με πενταπλή επίστρωση πέτρας  τεχνολογία MARMOTECH, οικολογική , απαλλαγμένη από επιβλαβείς χημικές ουσίες , (PFOA FREE), μας επιτρέπει να μαγειρέψουμε με ή χωρίς καθόλου λιπαρά.

Τα σκεύη έχουν ακραία ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και στα θερμικά σοκ (απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας), στις γρατσουνιές και στα γδαρσίματα, στην διάβρωση από απορρυπαντικά και άλλες χημικές ουσίες.

Τα σκεύη της σειράς χρησιμοποιούνται σε εστίες ηλεκτρικές, κεραμικές, γκαζιού, σε  μπάρμπεκιου και στο φούρνο.

Χρησιμοποιώντας τα μαγειρικά σκεύη  «LE COTTURE SPECIALI » της Barazzoni θα ανακαλύψετε την γεύση του παραδοσιακού μαγειρέματος στην πέτρα. Συνοδεύονται από 5χρόνια εγγύηση.

Τα σκεύη της σειράς «LE COTTURE SPECIALI » που είναι διαθέσιμα στην εταιρία μας αποκλειστικά από την BARAZZONI είναι:

1.Σκεύος WOK  32cm με γυάλινο καπάκι σε συσκευασία δώρου.

2.Γάστρα - οβάλ κατσαρόλα 40cm x 22cm με γυάλινο καπάκι σε συσκευασία δώρου.

3.Δίσκος ψησίματος - γκριλιέρα 25cm x 25cm, 34cm x 26cm και 58cm x 30cm σε συσκευασία δώρου.

4.Πλακερό (Ταβάς) 36cm  με γυάλινο καπάκι σε συσκευασία δώρου.

5. Κατσαρόλα 28cm με γυάλινο καπάκι σε συσκευασία δώρου.

6. Πλάκα ψησίματος 28cm σε συσκευασία δώρου.

7. Διπλή γκριλιέρα ψησίματος 23cmx32cm σε συσκευασία δώρου.

Cookware "LE COTTURE SPECIALI"

  • Brand: BARAZZONI
  • Product Code: 0303070
  • Availability: In Stock
  • 0.00€