About Us

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

 

Η εταιρία SALES INTERNATIONAL A.Ε.© λειτουργεί από το 1991 με έδρα την Αθήνα. Δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής και της εμπορίας μικρών ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και προϊόντων οικιακού εξοπλισμού. Η εταιρία μας έχει επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά και χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες, εδώ και χρόνια, απολαμβάνουν τις αξεπέραστες ευκολίες που προσφέρουν τα προϊόντα μας.

Πρώτη η εταιρία μας έφερε το 1991 και έκανε γνωστό στη ελληνική αγορά το κορυφαίο ηλεκτρικό φουρνάκι SUPER STAR ROBOT,  το οποίο δημιούργησε επανάσταση στα ελληνικά νοικοκυριά. Είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την νοικοκυρά κάθε ηλικίας γιατί προσφέρει ευρεία γκάμα δυνατοτήτων που το κάνουν μοναδικό στον κόσμο. Ξεπαγώνει, μαγειρεύει, ψήνει και τηγανίζει με ελάχιστες σταγόνες λαδιού, προσφέροντας οικονομική και υγιεινή μαγειρική που δίνει ξεχωριστή γεύση στα φαγητά σας. Από το 1991 μέχρι και σήμερα έχουμε εισαγάγει πολλά βελτιωμένα μοντέλα του ROBOT, με το τελευταίο το SUPER STAR ROBOT 7*. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρία μας προσφέρει άψογο σέρβις με γνήσια ανταλλακτικά και άριστη τεχνική υποστήριξη σ’ όλα τα μοντέλα μας.

Η εταιρία μας συνεργάζεται και εισάγει για εσάς μοναδικές σειρές μαγειρικών σκευών της παγκοσμίου φήμης Ιταλικής εταιρίας Barazzoni που σχεδιάζει και κατασκευάζει μαγειρικά σκεύη εδώ και 100 χρόνια.

Επίσης συνεργαζόμαστε και σας παρέχουμε προϊόντα της Αμερικάνικης εταιρίας EcoWater Systems, που από το 1925 είναι η πρώτη εταιρία παγκοσμίως που ασχολήθηκε με τα συστήματα φιλτραρίσματος και καθαρισμού του νερού. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των πρωτοποριακών συστημάτων που διαθέτει, εγγυάται οριστική λύση σε οποιαδήποτε πρόβλημα νερού και αν αντιμετωπίζει το σύγχρονο σπίτι.

Τέλος, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από σερβίτσια φαγητού, πορσελάνης και πυρίμαχα, μαχαιροπήρουνα, κρυστάλλινα ποτήρια, είδη δώρων, λευκά είδη και πολλά άλλα προϊόντα επωνύμων οίκων του εξωτερικού.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στην λιανική με απευθείας πωλήσεις προς τους πελάτες της. Λειτουργεί καθημερινά εκθεσιακός χώρος, γεγονός που αφενός επιτρέπει στον πελάτη να μας επισκεφθεί και να γνωρίσει από κοντά την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και αφετέρου επιτρέπει στην εταιρία να προσφέρει τα προϊόντα της στη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής προς τους πελάτες της. Επιπλέον, για την προβολή και διάθεση των προϊόντων της, η εταιρία μας συμμετέχει στις περισσότερες καθιερωμένες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.

Τέλος επισημαίνουμε ότι τα προϊόντα μας διατίθενται πανελλαδικά. Η αποστολή τους γίνεται κατ’ οίκον με courier ή με το ταχυδρομείο.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία μας διαδραματίζουν οι άριστες σχέσεις που διατηρούν τα στελέχη της εταιρίας μας με τους πελάτες. Η επένδυση στην παρουσίαση και προβολή των προϊόντων μας, η συμμετοχή μας στις καθιερωμένες εκθέσεις, η συνεχής αναζήτηση νέων προϊόντων που καλύπτουν πλήρως και με αξιοπιστία τις ανάγκες κάθε οικογένειας, εμπνέουν και εμπεδώνουν το αίσθημα της εμπιστοσύνης. Με το μεγαλύτερο μέρος των πελατών μας διατηρούμε σταθερή συνεργασία και σ’ αυτό συμβάλλει η συνεχής προσπάθεια της εταιρίας μας να παρέχει στους πελάτες της σύγχρονα προϊόντα, άριστα ποιοτικώς και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Είναι χαρά και ικανοποίηση για μας που όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να δημιουργήσουμε στην ελληνική αγορά μία αξιόπιστη, φερέγγυα και επιτυχημένη παρουσία, η οποία βασίζεται στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, στην ευέλικτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στο άψογο σέρβις, καθώς και στην συνεχή προσωπική εργασία των μελών της διοίκησής της.